14 Haziran 2012 Perşembe

AirSoft Nedir ?


Airsoft, Son yıllarda extreme sporları arasında hızla yükselen içinde aksiyon, performans, zeka oyunları ve savaş similasyonları barındıran elektrikli ve gazlı plastik mühimmat kullanan gerçek görünümlü silahlarla bireysel yada takım halinde oynanabilen bir oyundur.
1970 yılında ilk kez Japonya'da başlayan ve Tüm Dünyaya hızla yayılmış, özellikle günümüzde Amerika ve Avrupa kıtasında ki dev organizasyonlarla devam eden silah, doğa ve bilgisayar oyunu tutkunlarının yeni vazgeçilmez alışkanlığı haline gelmiştir..
Ülkemizde Malzeme temini yeterli olmadığından henüz yaygınlaşmamış olan Airsoft Oyunu firmamızın sektördeki bu eksikliği görüp, Airsoft Dünyası ürünlerini sizlerin hizmetine sunarak bu eğlenceli ve heyecan dolu dünyanın tadını yaşatmayı arzulatmaktadır..
Airsoft Silahları, gerçek silahlarla birebir aynı görünümde olup aynı malzemeden imal edilmiştir. Fakat, içinde ki atış sistemi sadece barutsuz, yaylı veya gazlı bir mekanizma ile 6mm çapında ki tamamen plastik yada boyalı mühimmatı hedefe gönderir. Airsoft Oyuncularının silah atışlarından ölümcül veya kalıcı zarar görmesi mümkün değildir. Oldukça tehlikesiz olan Airsoft oyunları yine de full yüz maskesi ve gerekli korumalarla oynanırsa hem gözleri korumak adına hemde vücutta oluşabilecek kızarlıklıkları engellenmiş olur..
Airsoft Oyunu; kullanılan silahların, giysilerin ve techizatın gerçek hayatta ki malzeme ile aynı görünümde ve kullanımda olması nedeniyle paintball'un tahtını ülkemizde ele geçirmesi kaçınılmazdır. Çünkü Airsoft'un verdiği gerçeklik hissi hiç bir savaş oyununda yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder